Seattle geeft kortingen aan kopers van LED-verlichting

City Light biedt tot $ 10 directe korting op geselecteerde Energy Star-gekwalificeerde LED-lampen en armaturen. LED’s hebben een lange levensduur en een laag energieverbruik, maar ze kosten meer dan de meeste andere soorten lampen. De kortingen, in combinatie met dalende prijzen in het algemeen, zullen naar verwachting helpen om de acceptatie van LED’s in Seattle te versnellen.

“Onze klanten hebben ons verteld hoeveel ze van de nieuwe LED-lampen houden, maar de hogere initiële kosten hebben een beperkte verkoop tot gevolg”, zei Glenn Atwood, directeur van City Light Conservation Resources in een persbericht. “Twist & Save-kortingen zijn bedoeld om mensen te helpen de aanvankelijke prijsbarrières voor opkomende energie-efficiënte technologieën te overwinnen. We zijn blij dat we ze nu kunnen aanbieden op een select aantal LED-producten.”

Er zijn veel LED-lampen op de markt, maar Seattle City Light geeft alleen direct korting op veelgebruikte lampen zoals de traditionele A-lamp, reflectorlamp en PAR-lampen, die dezelfde helderheid (lumenoutput) hebben als een gloeilamp en zijn dimbaar. Afgeprijsde producten worden aangeduid met het Seattle City Light-logo. Seattle City Light verwacht de komende maanden meer LED-producten aan het Twist & Save-programma toe te voegen.

Residentiële klanten kunnen maximaal 10 LED-lampen en 4 LED-inbouwspots kopen. Twist & Save kortingen worden direct toegepast aan de kassa wanneer een klant een aankoop doet. De LED-kortingen worden aangeboden bij zeven lokale retailers: Bartell Drugs, Burien Ace, Costco, Home Depot, Mobile Electric, Sam’s Club en Pacific Supply. Traditionele A-lamp 60 watt vervangingen worden geleverd bij Bartell Drugs, Costco, Home Depot en Pacific Supply.

Seattle City Light zal in april 2013 verschillende outreach-evenementen organiseren om energiezuinige verlichting te promoten en vragen van klanten over verlichtingskeuzes te helpen beantwoorden.

About Angelina

Check Also

Alles over LED’s

Light emitting diodes, ook wel LED’s genoemd, zijn gloeilampen die zijn ontworpen als een enkele, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *