Hiervoor kan je op een mannenblog terecht

Net als voor vrouwen heb je ook voor mannen blaadjes en blogs die helemaal op hun interesses afgestemd zijn. Niet alleen vrouwen maar ook mannen hebben tips en inspiratie nodig. Als we op de stereotypen afgaan, ligt dat voor vrouwen misschien meer bij roddels en interieur en voor mannen bij stoere kapsels en auto’s. De mannen zouden bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op mannentips, dat is een blog met allerlei tips voor mannen. Van buitensportactiviteiten tot haartips, voor iedere man wat wils. Mocht je nou de soort man wat beter willen begrijpen, dan kan je ook een kijkje nemen op een mannenblog.

De hipste kapsels voor mannen

Ben jij nou benieuwd welk mannen kapsels lang helemaal hip is, lees dan vooral eens een mannenblog. Daar zou nu vast op staan dat je een wat langer uitgegroeid kapsel steeds vaker ziet. Dit is de look van het moment voor mannen die geïnteresseerd zijn in de lange lokken. Het is korter dan de man bun, maar langer dan een opscheer. Bij deze look heb je het bovenop lang en aan de zijkant wat korter, maar niet te veel. Vaak wordt er een scheiding gedragen bij dit kapsel. Het is een erg makkelijkke coup, omdat er niet veel stylingsproducten voor nodig zijn.

Andere leuke apps en websites

Op een forum of blog voor de mannen worden vaak ook leuke websites en apps gedeeld. Een app die vaak door verschillende blogs aangeraden wordt, is de skoften app. Skoften begon ooit als een website opgericht door twee vrienden. Het werd altijd door veel mannen bezocht. Ze deelden op deze website filmpjes, foto’s, games, reportages en de mooiste dames die het land kent. Waar dit ooit een grap was, is het nu een serieuze website, waar de eigenaren ook nog geld mee verdienen. Door advertenties op hun site te plaatsen, hebben zij het voor elkaar gekregen geld te verdienen. En nu is van deze site ook nog eens app.

Doe eens wat leuks met je vrienden

Je hebt ook veel tips voor activiteiten die je met vrienden kan doen op een blog voor mannen staan. Één van die tips is het uitvoeren van outdoor activiteiten. Dit zijn vaak wat stoerdere activiteiten die behoorlijk wat fysieke inspanning kunnen kosten. Perfect voor de mannen die wat te veel testosteron door hun lichaam hebben stromen. Gave activiteiten die jij met je vrienden kan doen buiten zijn raften, abseilen, canyoning en klimmen. Omdat sommige van deze activiteiten ook behoorlijk spannend zijn, leer je elkaar ook nog eens van een andere kant kennen. Naast dat het spannend is ben je ook lekker aan het teambuilden.

Leer de mannen een beetje beter kennen

Zoals al eerder vermeld kan je ook op een mannenblog een kijkje nemen als je jouw broertje, man, vriend of opa een beetje beter wilt leren kennen. Op deze blogs staan namelijk de interesses van veel mannen. Daarnaast staan er ook tips voor cadeaus. Handig als je tijdens zijn verjaardag of in de decembermaand even niet meer weet wat je hem nog moet geven. Cadeaus die meestal wel goed in de smaak vallen zijn luchtjes, accessoires en kleding. Daarnaast is een activiteit cadeau doen ook erg leuk.

 

About Angelina

Check Also

De voordelen van een tafelhaard in huis

Als je op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan je woonruimte, overweeg dan een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *