Foto op glas in de keuken

De keuken is een plek die in vrijwel elk opzicht bijzonder is. Hoe een keuken eruit ziet en gepresenteerd wordt is dus van grote betekenis. Het is een zeer praktische en esthetische oplossing om bedrukt glas te plaatsen tussen het aanrecht en de hangkasten of tussen de kookplaat en de afzuigkap. Het is geen probleem om gaten te maken voor stopcontacten. Omdat het glas gehard is, kunnen de glaspanelen gebruikt worden bij kookplaten of gaspitten waar ze worden blootgesteld aan sterke warmteverschillen.

Wat is dit voor iets?

Eenvoudig gezegd is dit een afbeelding op glas in de keuken, op de wand, het plafond, deur en andere plaatsen waar de eigenaar een bepaald beeld wenst. Dat kan zorgen voor die warme, aangename sfeer in de keuken en voor schoonheid die meteen opvalt.
Het is niet voldoende meer om inbouwmeubels te hebben, een eiland in het midden, of de beste keukenapparatuur. Wat de sfeer en schoonheid bepaalt is datgene wat de keuken omgeeft en wat hier onderdeel van uitmaakt. Momenteel wordt het steeds populairder om een glazen paneel op de keuken achterwand te hebben. Dat is echt in de mode. Glas voor in de keuken staat voor variatie, moderniteit en tijdloosheid. Wat op het glas wordt gedrukt is de persoonlijke keuze van onze klanten. Je kunt kleurig fruit gebruiken, een print met een brandend vuur, groenten of andere motieven die bij de keuken passen.

Ga voor de hoogste kwaliteit. Neem foto’s en fotobehang voor in de keuken en laat je ervan overtuigen dat je met kleine investeringen een echte oase van rust, moderniteit en een bijzondere sfeer kunt creëren in je eigen keuken. Ga voor glasprint in de keuken en geniet van de schoonheid en de unieke sfeer.

Foto op glas in de badkamer

Door het plaatsen van een glasplaat op de wand of bij het bad in de badkamer, krijgt de ruimte een modern en uniek karakter. Afbeeldingen op glas in de douchecabine zijn een interessant alternatief voor de traditionele keramische tegels. Het glas wordt uiteraard aangepast aan de bestaande wanden en voorzien van eventuele gaten voor kranen, et cetera.
Om in de badkamer het gedroomde en gewenste effect te bereiken van een reëel landschap, is het niet nodig om bloemen, planten en dergelijke aan te schaffen. Met de aanschaf van een glazen paneel voor op de badkamerwand kun je probleemloos achter gesloten deuren een echt paradijs in je badkamer creëren.

Zou het niet fijn zijn om, terwijl je in bad ligt, te kijken naar schitterende uitzichten, enorme groene bomen met vogels, gekleurde bloemen en fruit? Zou het niet aangenaam zijn om een badkamer te hebben waarin afbeeldingen op glas een echt landschap presenteren van bijvoorbeeld een tropisch eiland? Iedereen zou in zo’n badkamer de rust en ontspanning kunnen vinden die we zo hard nodig hebben.

Persoonlijk tintje

Bijzondere foto’s en afbeeldingen op glas in de badkamer kunnen alles laten zien waarvan de klant droomt. Het is zijn persoonlijke keuze of hierop een grote bamboeboom komt, grote bloemen of uitzicht op zee met ondergaande zon. Deze prints op glas in de badkamer kunnen verschillend zijn, in verschillende kleuren en maten.Het beste glas voor de badkamer, waardoor elke ruimte een geheel andere indruk maakt en een echt paradijs op aarde wordt. Als je eenmaal binnen bent, wil je er niet meer weg. Daar zorgt het wandpaneel in de badkamer voor.

Ga voor moderniteit en originaliteit. Laat anderen zien dat een dergelijke badkamerdecoratie op glas echt een schot in de roos is die het mogelijk maakt om een huis te hebben waar je zelfs niet van gedroomd had. Deze print op wanden kan de best mogelijke, goedkoopste en meest originele optie zijn voor de huiseigenaar, café-, restaurant- of kantooreigenaar.

About Angelina

Check Also

Wat gebruik jij voor je DIY projecten?

Afhankelijk van het soort project dat je maakt, zul je waarschijnlijk verschillende materialen en technieken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *